Sluit

Young Executive

Mays Fandakly

Mays Fandakly

Innovatief | Kritisch | Energiek | Resultaatgericht | Empathisch

Mays heeft na haar Bachelor Communicatiewetenschap en een minor Business Administration de overstap gemaakt naar een Master Entrepreneurship.

In haar studententijd was ze (via Enactus) medeoprichter van een sociale onderneming waarbij vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt werden ondersteund. In de daaropvolgende jaren heeft ze samen met een eigen team gewerkt aan een duurzame online kledingzoekmachine en was ze medeoprichter van Bijendoekkies: een alternatief voor plastic boterhamzakjes en folie. Hierin was ze verantwoordelijk voor de algehele strategie en heeft ze verschillende samenwerkingen met grote bedrijven geleid. Daarnaast werkte ze parttime als freelance consultant Digitale Transformatie. Kenmerkend voor Mays is haar optimistische en gedreven houding waarbij ze snel tot de kern van het probleem komt.

Na een lange dag op kantoor wordt Mays erg gelukkig van een potje boksen of andere vorm van sport. Anders kan ze ook haar energie kwijt tijdens toneelspelen of met vrienden op het terras.

Opleiding
Bachelor: Communicatiewetenschap (Vrije Universiteit Amsterdam)
Master: Entrepreneurship (Universiteit van Amsterdam & Vrije Universiteit Amsterdam)