Manager Healthcare

Maxime Gits

Maxime Gits

Verbindend | Enthousiast | Analytisch | Reflectief | Gestructureerd

Maxime heeft een hart voor de gezondheidszorg waarin ze al ruim zes jaar werkzaam is. Gedurende haar tijd in Amsterdam UMC heeft zij een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en een sterk reflectief vermogen ontwikkeld. Daarnaast heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan onder andere als projectleider en adviseur voor de RvB, waarin zij zich focuste op juiste zorg op de juiste plek en samenwerkingsverbanden in de zorg. Maxime houdt van uitdagingen om te blijven groeien in zowel haar werk als privéleven. In haar rol als manager bij Boer & Croon gaat ze enthousiast, onbevooroordeeld en gestructureerd te werk.

In haar vrije tijd sport Maxime graag. De afwisseling van verschillende sporten geeft haar veel plezier en een uitdaging zoals een halve marathon gaat ze erg graag aan. Daarnaast is ze regelmatig met vrienden, familie en haar man in de horeca te vinden. Maxime maakt graag mooie reizen om de wereld te ontdekken, te duiken, wandelen, skiën of even helemaal niets te doen. Haar boekenkast staat vol met reisgidsen, kookboeken en persoonlijke ontwikkelingsboeken.

Bachelor: Gezondheidswetenschappen (Maastricht University)
Master 1: Healthcare Policy, Innovation and Management (Maastricht University)
Master 2: Health Sciences: Prevention & Public Health (Vrije Universiteit)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op