Manager Finance & Technology

Max Walda

Max Walda

is Manager Finance & Technology. Na zijn bachelor Small Business & Retail Management is hij begonnen bij MediaMarkt Nederland. Hier heeft Max diverse rollen vervuld waarbij zijn focus lag op ‘services and solutions’ (lees: waarde toevoegen aan producten met services). Deze nieuwe centrale
services strategie had een grote impact op het destijds decentrale businessmodel van MediaMarkt.

Max heeft zijn carrière voorgezet bij B&S Group. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de inkoop/assortiment in de winkels (B&S Retail) op vliegvelden, cruiseschepen en militaire basissen. De pandemie kreeg al snel een zeer grote invloed op het bedrijf waarna diverse reorganisaties, optimalisaties en veranderingen volgde. Nadat het bedrijf in de zomer van 2020 op een ‘pauze stand’ kwam, besloot hij op Nyenrode te starten met de full-time MBA opleiding die hij in de zomer van 2021 heeft afgerond.

Bachelor Small Business & Retail Management, Hoge School Rotterdam
MBA - 2021, Nyenrode Business Universiteit

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op