Manager Finance & Technology

Max van Hilten

Max van Hilten is Manager Finance and Technology. Voordat hij bij Boer & Croon in dienst trad, werkte Max 6 jaar bij KPMG waar hij veel verschillende projecten heeft gedaan in het IT/Business transformatie domein variërend van Project Management; Transformation Stream lead, Business Analyst, IT/ERP-deployment lead, IT-Management, en andere rollen in het domein van IT-risk & control. Voor de start van zijn professionele carrière behaalde Max zijn master in Business Information Management en Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Max blijft zich richten op Finance/Business Transformations gedreven door IT en business integratie opdrachten. Als je op zoek bent naar professionele ondersteuning in je IT/ERP strategie en/of tijdens je business transformatie implementatie, dan is Max je man! Als Max niet aan het werk is kunt u hem vinden op het American football veld of op het Padel veld!

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op