Sluit

Young Executive

Matthijs Groothuizen

Matthijs Groothuizen

Veerkrachtig – Leergierig – Sociaal – Zelfstandig – Initiatiefrijk

Matthijs begon zijn loopbaan op jonge leeftijd bij CONO Kaasmakers in de Beemster. In zijn rol als projectmanager was hij verantwoordelijk voor het verbeteren van productieprocessen, het spotten van nieuw verbeterpotentieel en het continu verbeteren van de organisatie. De passie voor productieprocessen bracht hem bij de Supply Chain & Operations Solution binnen Boer & Croon, waarna hij bij opdrachten binnen NS en Rijkswaterstaat zijn horizon verbreedde. Toch is Matthijs nog steeds het liefst te vinden op productielocaties.

Matthijs haalt energie uit het samenwerken met anderen aan concrete en uitvoerbare oplossingen. Door zijn flexibele houding en het vermogen om snel veel informatie in zich op te nemen voelt Matthijs zich snel thuis binnen elke organisatie. Daarnaast hebben zijn ervaringen in zowel adviserende als uitvoerende rollen ertoe geleid dat Matthijs snel tot de kern van een probleem kan komen en zelfstandig beslissingen kan maken.

In zijn vrije tijd is Matthijs het liefst met vrienden en familie. In de rust van de Beemster houdt hij zich dan bezig met lezen, koken, hockeyen en achter de barbecue staan.

Bachelor: Economics and Business Economics (Universiteit van Amsterdam)
Master: Managerial Economics and Strategy (Universiteit van Amsterdam)