Partner

Mariska Seijsener

Mariska Seijsener

focust zich op het uitbouwen van de Young Executive Management (YEM) propositie, die sinds de lancering zo’n twintig jaar geleden een sterke positie heeft weten op te bouwen in de markt voor young professionals en junior managers. Daarbij zal Seijsener zich richten op het aanboren van nieuwe klanten en segmenten. “Wat mij opviel aan de alumni en Young Executives die ik heb gesproken is het enthousiasme, energie en de hoge kwaliteit. Ook het opleidingsprogramma staat als een huis. Voor mij ligt de uitdaging in het verder uitbouwen van het concept en vooral het breder bekend maken van de propositie onder opdrachtgevers. Daar heb ik enorm veel zin in.”

Ze heeft voor Boer & Croon meer dan tien jaar gewerkt binnen de adviesbranche. Bij KPMG maakte Seijsener zo’n anderhalf jaar onderdeel uit van de Shared Services & Outsourcing Advisory praktijk, na er eerder actief te zijn geweest binnen de Financial Management tak – beiden onderdeel van KPMG Management Consulting. Voorafgaande aan KPMG werkte Seijsener ruim vijf jaar voor financieel consultancybureau ConQuaestor*.

Gedurende haar consultancyjaren deed Seijsener uitgebreide ervaring op met projecten op het snijvlak van sourcing, shared services, financiële transformaties, inkoop, supply chain en organisatieontwerp – van strategiebepaling en design tot implementatie en verandermanagement. Ze werkte onder meer voor klanten als TNT Post, Auping, Getronics, Nederlandse Spoorwegen, Philips en Schiphol. Seijsener begon haar loopbaan bij modemerk G-Star, vooral bekend voor hun spijkerbroeken, waar ze betrokken was bij het acquisitieproces en de uitrol van het franchiseconcept naar nieuwe gebieden, zowel in Nederland als internationaal.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op