Associate Partner

Marco Pineda Mulder

Marco Pineda Mulder

Na een paar jaar als consultant gewerkt te hebben bij een kantoor van de Big Four, is Marco inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig interimmanager. Hij heeft veel ervaring met programmamanagement, het aansturen van veranderinitiatieven, het realiseren van bedrijfsintegraties, herstructureringen en digitalisering. Marco werkte voor multinationals in zeer diverse branches en spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Spaans.
'Hoe complexer, hoe sneller mijn hart gaat kloppen. Dus als er veel dynamiek is, issues moeten worden opgelost en als het heel snel moet gebeuren, dan mogen ze mij bellen.'

Na werktijd sport Marco graag (hardlopen en hiken). Ook is hij vaak in zijn moestuin te vinden, volgens hem de beste oefening in ontspanning die er is.

Opleiding: Bedrijfseconomie (UvA)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op