Partner

Marco Nijenmanting

Marco Nijenmanting

De focus van Marco ligt op executive search en interim-management in de ‘Operations Solution’. Kennis en het netwerk bij bedrijven in deze industriële sectoren deed hij op bij Fairlane, waar hij vanaf 2008 bijna 4 jaar werkte. In 2014 begon hij bij YESS, om in 2017 aan de slag te gaan bij Odgers Berntsen als Partner.

Operations en Supply chain staan voor grote uitdagingen op gebied van duurzaamheid, schaalvergroting en digitalisering. Dit vraagt om professionals met bewezen ervaring die ook de competenties bezitten om mensen te laten vernieuwen om innovatie mogelijk te maken. Het geeft enorm veel voldoening om deze mensen te vinden die organisaties verder brengen.

Opleiding: Business Economics (Radboud University)


Mijn projecten

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op