Associate Partner

Marcel Bruggers

Marcel Bruggers

“Ik bouw samen met opdrachtgevers aan het innovatief vermogen van de organisatie.”

Marcel Bruggers is Associate Partner bij Boer&Croon. Na zijn opleiding als Civiel ingenieur bij de TU Delft heeft hij zich gespecialiseerd in innovatie binnen het domein van water en infrastructuur. In de afgelopen 20 jaar heeft hij opdrachten uitgevoerd voor zowel kennisinstituten, marktpartijen als (rijks)overheden. Marcel is beschikbaar voor extern advies op gebied van de innovatiestrategie of op interim-basis als hoofd innovatie of als strategisch adviseur innovatie.

Zijn insteek is het leveren van blijvende impact, door samen met opdrachtgevers te bouwen aan het innovatief vermogen van team en organisatie. Hij zorgt er zowel voor dat de hygiënefactoren voor innovatie op orde komen, voor een ingeregeld innovatieproces en desgewenst voor toegespitste training van het innovatieteam.

Hij heeft de Value Adding Innovation and Implementation process ontwikkeld en toegepast bij onder meer Provincie Noord-Holland, de Technische Universiteit Delft en Gemeente Amsterdam.

Dit innovatieproces, met bijbehorende training, onderliggende formats en handreikingen, leent zich bij uitstek voor beheerders en asset-owners in de (semi)publieke buitenruimte, die innovaties succesvol willen ontwikkelen, implementeren en opschalen.

Voor meer informatie: Boer & Croon Public Innovation

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op