Sluit

Head of Research & Business Support

Mara de Jong

Mara de Jong

Mara leidt het team van research professionals voor de executive search tak van Boer & Croon. Hieronder vallen de labels Vanderkruijs, Yess Boer & Croon, Boer & Croon Healthcare en Interim. Het research team zorgt voor de beste marktanalyses, search strategie, identificatie en assessment van top talent voor opdrachtgevers. In samenwerking met diverse stakeholders is Mara verantwoordelijk voor de loopbaanontwikkeling en professionalisering van het research team.

Eerder werkte zij vele jaren bij Korn Ferry, een internationale HR consultancy firma, waar zij het EMEA Leadership Team ondersteunde met strategische ontwikkelprogramma’s voor performance, recruitment, onboarding, learning & development en career development. Daarvoor was zij Head of Research EMEA met een team van associates in 20 verschillende landen. Eerder in haar loopbaan werkte zij vanuit Birmingham, Londen en Amsterdam aan “top of the house” search projecten voor met name de procesindustrie. Ruim 25 jaar geleden startte Mara haar carrière bij Yess.

Mara wordt gedreven door een omgeving waar intensief wordt samengewerkt om de beste oplossing voor klanten en kandidaten te bewerkstelligen. Zij ziet het als haar missie om collega’s te inspireren en begeleiden in hun klantenopdrachten en persoonlijke loopbaan.