Young Executive

Maartje van Wijk

Maartje van Wijk

Analytisch | Communicatief | Verbinder | Volhardend | Reflectief vermogen

Als Young Executive Health Care helpt Maartje zorginstellingen met uiteenlopende vraagstukken. Deze kunnen projectmatig en strategisch van aard zijn. Het doelmatig uitdenken van een strategie en het verzamelen van de benodigde stakeholders om daadwerkelijk verandering binnen en/of buiten een organisatie te realiseren is iets wat zij graag doet. Haar analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden helpen daarbij.

Met haar positieve energie en gevoel voor de cultuur van een organisatie weet zij mensen te verbinden. Daarnaast leert zij graag van anderen en helpt haar reflectief vermogen bij een constante persoonlijke groei. Zij is volhardend in haar streven naar succes en zorgt ervoor dat de beoogde verandering daadwerkelijk wordt doorgevoerd.

Naast haar werk vindt ze het leuk om te sporten en onderneemt zij graag activiteiten met haar vrienden en familie.

Bachelor: Humanistiek (minor bestuurs- en organisatiewetenschappen)
Master: Health Care Management

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op