Young Executive

Luuk van der Pas

Luuk van der Pas

Stabiel | Doelgericht | Constructief | Contactgericht | Analytisch

Luuk van der Pas is sinds 1 maart 2022 werkzaam bij Boer & Croon. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor de indeling en ontwerpen van de vaccinatielocaties bij de GGD in Amsterdam. Luuk kenmerkt zich door op een gestructureerde manier probleemoplossend te werken. Tijdens zijn Bachelor Technische Bedrijfskunde heeft hij de nodige ervaring en kennis opgedaan in verbeterprojecten. De mogelijkheden om het grotere plaatje te kunnen zien heeft Luuk geleerd tijdens zijn master Strategisch Management.

Naast werken bij Boer & Croon is Luuk graag aan het sporten, lezen of met vrienden. Daarnaast houdt Luuk ook erg van reizen. Zo heeft hij een jaar met zijn vriendin in Melbourne gewoond in het mooi Australië en daar een reis gemaakt van Cairns naar Sydney in een camper.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op