Young Executive

Lisa Smith

Lisa Smith

is in april 2022 als Young Executive bij Boer & Croon gestart. Lisa komt oorspronkelijk uit Assen en heeft haar bachelor Nederlands recht en haar master Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Daarnaast heeft zij een half jaar rechten en Italiaans gestudeerd in Trento, Italië. Na haar studie heeft zij 3,5 jaar als kandidaat-notaris bij Allen & Overy LLP gewerkt, waar zij 2 jaar op de sectie Corporate en 1,5 jaar op de sectie Projects & Real Estate heeft gezeten.

Lisa is sociaal, volhardend en nieuwsgierig. Als ze een doel stelt maakt ze deze ook waar, ze kan goed aansluiten op haar gesprekspartners en krijgt veel energie van het met anderen sparren over (en het oplossen van) complexe vraagstukken. In haar functie als Young Executive kan van haar verwacht worden dat ze een gedegen analyse uitvoert, vraagstukken vanuit verschillende perspectieven bekijkt en ideeën omzet in acties.

In haar vrije tijd surft en reist ze graag en het liefst een combinatie van beide. Daarnaast houdt ze van sporten, etentjes en lezen.

Bachelor: Nederlands recht, Universiteit Utrecht
Master: Notarieel recht, Universiteit Utrecht

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op