Associate Partner

Leo Schoots

Leo Schoots

is een ervaren bestuurder en toezichthouder. Na een aantal jaren als praktiserend tandarts is hij vanaf 1990 werkzaam in directie- en bestuursfuncties, waarvan het merendeel op tijdelijke basis. Na zijn besluit om te stoppen met interim-management is hij nu onder meer actief als toezichthouder en auditor in het accreditatietraject voor zorgbestuurders van de NVZD.

Daarnaast coacht Leo managers en medisch specialisten bij ingrijpende veranderingen en wordt hij regelmatig als adviseur betrokken bij samenwerkingsproblemen in de top van organisaties.

Leo komt het beste tot zijn recht in professionele organisaties die voor grote uitdagingen staan. Leo weet hier snel respect en gezag te verwerven en is in staat schijnbaar grote tegenstellingen te overbruggen. Dit komt door de combinatie van zijn innemende persoonlijkheid, scherp analytisch vermogen, natuurlijk overwicht en communicatieve vaardigheden.

Titulatuur: Drs. Leo L.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op