Manager Operations

Lars Hessing

Verbinder l Aanpakker l Oplossingsgericht l Coach l Doelgericht

Een innovatieve wereld is dynamisch en maakt het leven van de mens beter. Daarnaast, met een juist ingericht operationeel proces kunnen bedrijven het onderscheid maken en de waarde leveren die de klant verwacht. Het zijn die redenen waarom Lars zich thuis voelt in een werkveld op het snijvlak van de maatschappelijke, operationele en innovatieve thema’s.

Met een multidisciplinair team samenwerken aan de klantwens of operationele problemen van morgen, is waar Lars energie van krijgt. Een sterke drang om dingen anders te doen en maatschappelijke waarde te leveren, door een authentiek karakter en goed naar de ander te luisteren, helpt Lars om projecten met vastberadenheid en enthousiasme aan te pakken en bij het durven maken van de juiste beslissingen.

Verder is Lars gek op buitensporten, zoals zeilen, duiken & wielrennen en heeft hij een passie voor muziek. Waardoor hij regelmatig in de lokale platenzaak te vinden is.

Master: Innovation Management
Bachelor: Technische Bedrijfskunde

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op