Sluit

Associate Partner

Karin Waasdorp

Karin Waasdorp

is een zeer ervaren interim-manager. Ze is onder meer werkzaam geweest als statutair directeur van een grote VVT-organisatie. Daarnaast was zij diverse malen eindverantwoordelijke voor de realisatie van zeer complexe politiek gevoelige publiek-private projecten, waarbij stakeholdersmanagement en communicatie een belangrijke rol speelden. Een belangrijke opdrachtgever was Port of Amsterdam. Mede door haar inzet is de Zeesluis IJmuiden, de grootste ter wereld, tot stand gekomen, cruciaal voor de continuïteit van de sterke positie van de Amsterdamse haven. Ook heeft ze aan de wieg gestaan van fusies, keteninnovaties en grote veranderingen in werkwijzen.
Karin is goed inzetbaar in optimalisatietrajecten en voor andere grote noodzakelijke veranderingen. Ze is een generalist met veel oog voor de onderliggende processen en het bereiken van het afgesproken resultaat. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met projectbeheersing op alle aspecten. Als leidinggevende heeft zij altijd ICT en Vastgoed in haar portefeuille.

Karin onderscheidt zich als een goed analyticus, maar bovenal als iemand die noodzakelijke veranderingen in gang zet. Ze anticipeert, stuurt en hakt knopen door. Zij is zeer betrokken bij de organisaties waar zij werkzaam is en kan snel situaties overzien.

Opleiding: Economie (Universiteit van Amsterdam)