Manager Public

Karen Loosman

Karen Loosman

Resultaatgericht | Creatief | Ondernemend | Strategisch | Verbindend

Karen is in januari 2023 gestart als Manager Public bij Boer & Croon. Daarvoor werkte ze in de rol van Manager Uitkeren VFV bij het UWV. Bij het UWV gaf ze leiding aan het team externe vorderingen. Dit team groeide in ruim een jaar van 20 personen naar 65 personen. Ook heeft ze het verandertraject bij externe vorderingen opgezet om verbeteringen te realiseren op het gebied van efficientie, kwaliteit en klantenservice. Eerder heeft Karen als adviseur gewerkt bij een consultancybureau waar ze diverse onderzoeks- en adviesopdrachten en detacheringsopdrachten uitvoerde voor overheidsorganisaties. Met name op het gebied van digitalisering en communicatie heeft ze ervaring opgedaan.

Karen bedenkt en realiseert met veel enthousiasme nieuwe oplossingen voor sociaal maatschappelijke uitdagingen. Ze vindt het hierbij belangrijk om als team samen resultaten neer te zetten die écht het verschil maken. Karen is ambitieus in het stellen en behalen van doelen. Tegelijkertijd hecht ze er ook veel waarde aan om dit gezamenlijk met veel werkplezier te doen.

In haar vrije tijd houdt Karen van gezelligheid met vrienden en familie. Haar hobbies zijn hardlopen, tennissen, lezen en koken.

Bachelor: Politicologie (Vrije Universiteit Amsterdam)
Master: International Business Administration (Vrije Universiteit Amsterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op