Young Executive

Juliette van de Klashorst

Ondernemend| Creatief | Kritisch | Gestructureerd | Doelgericht

Juliette is sinds maart 2023 actief binnen Boer & Croon als Young Executive. Zij heeft multidisciplinaire kennis opgedaan tijdens haar bachelor Liberal Arts & Sciences. Tijdens de master Human Geography heeft ze zich gespecialiseerd in economische geografie. Deze achtergrond maakt haar breed inzetbaar en draagt bij aan het onderzoeken van problemen vanuit diverse perspectieven.

Juliette is ondernemend, creatief, kritisch, gestructureerd en doelgericht. Met haar innemende karakter, sensitiviteit en argumentatie (European Youth Parliament) weet ze anderen te enthousiasmeren en overtuigen. Voor Juliette geldt dat er altijd wel een oplossing te vinden is!

Na werktijden kan je Juliette vinden in de boksschool of yogastudio want ze houdt van actief bezig zijn. Ook wandelt ze regelmatig door de stad met haar analoge camera of bezoekt ze een kunstmuseum. In het weekend dineert ze graag met vrienden of familie.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op