Werkstudent

Julia Wedema

Julia is in maart 2023 gestart als werkstudent binnen de Strategy Solution. Ze heeft de bachelor International Business afgerond in Groningen en is momenteel bezig met de master Strategic Management aan de Rotterdam School of Management. Tussendoor heeft ze een stage gedaan bij een modelabel in Amsterdam. Haar interesse voor consultancy is ontstaan toen ze naast haar studie een jaar bij De Kleine Consultant werkte, een non-profit studentenorganisatie die advies geeft aan startups en goede doelen. Naast studie en werk gaat Julia graag naar de bioscoop, de sport- of dansschool of maakt ze een stadswandeling.

BSc. International Business (Rijksuniversiteit Groningen), Erasmus Exchange (Università Ca’Foscari Venezia), MSc. Strategic Management (Rotterdam School of Management

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op