Werkstudent Recruitment

Julia van Gent

Julia is sinds januari 2023 werkzaam als werkstudent Recruitment bij Boer & Croon. Na het afronden van de opleiding Toegepaste Psychologie en een Pre-Master Programma, is Julia nu bezig met haar master Occupational Health Psychology aan de Universiteit Leiden. Hierin richt zij zich vooral op de mentale gezondheid op de werkvloer. Door de combinatie van een HBO-opleiding met een universitaire master, heeft ze zowel wetenschappelijke als praktische kennis over arbeids- en organisatiepsychologie. Julia is een gedreven en enthousiast persoon, die graag efficiënt en gestructureerd te werk gaat. Ze is sociaal aangelegd en heeft affiniteit met het beoordelen en veranderen van gedrag binnen een organisatie.

In haar vrije tijd is Julia veel met vrienden en familie. Daarnaast doet ze aan hardlopen en gaat ze in de winter graag skiën. Tot slot vindt ze het ook erg leuk om lekker te koken.

Bachelor: Toegepaste Psychologie (Hogeschool Leiden)
Master: Occupational Health Psychology (Universiteit Leiden

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op