Managing Partner

Jos Zandhuis

Jos Zandhuis

Jos Zandhuis is partner en aandeelhouder van Boer & Croon. Zijn focus ligt op de financiële en zakelijke dienstverlening en high tech industrie, waarbij zijn netwerk voornamelijk bestaat uit bestuurders en commissarissen.

Naast het onderhouden van klantrelaties en het plaatsen van ervaren executive managers is Jos regelmatig zelf beschikbaar als tijdelijk bestuurder in crisissituaties en bemiddelt hij bij bestuursconflicten.

Hij werkt intensief samen met bijzondere kredietafdelingen van banken en private equity partijen. Zijn specialiteit is bestuurlijke, financiële en ICT/outsourcingsvraagstukken.

Als bestuurder is Jos voorzitter van de RvC van Kinly en non-executive Board Member van Bosal. Hiervoor was hij ook voorzitter van de RvC van Wehkamp en van het ingenieursbureau Tauw.

Een groot deel van zijn loopbaan was Jos actief voor KPMG o.a. als CEO van KPMG Consulting en lid van de RvB. Bij Atos was Jos verantwoordelijk voor de system-intergration- en consulting activiteiten in de Benelux en Scandinavië.

Jos studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn aanpak is pragmatisch en doelgericht, met oog voor mensen en verschillende belangen in de organisatie.


Mijn projecten

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op