Partner Strategy & Transformation

Jort Binnerts

Jort Binnerts

Jort Binnerts begeleidt als Partner grote en middelgrote organisaties bij transitie-, transformatie en herstructureringsvraagstukken.

In 2008 begon hij zijn carrière bij Boer & Croon als Young Executive. In de drie jaren daarop doorliep hij het Young Executive Programma en ondersteunde hij als projectleider klanten uit uiteenlopende sectoren met verander- en transitievraagstukken. Hierna werkte hij een aantal jaren als zelfstandig interimmanager, met een focus op het operationeel begeleiden van bedrijfsafsplitsingen en fusies tussen ondernemingen. Vier jaar geleden werd hij door Boer & Croon benaderd om de rol van integratiemanager van vier jeugdzorg- en onderwijsinstellingen op zich te nemen, met als resultaat de vorming van iHUB. Doordat de samenwerking met Boer & Croon steeds hechter werd, was het een logische stap terug te keren als Partner.

Opleiding: Bedrijfskunde (RUG)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op