Partner | Finance & Technology

Johan Traa

Johan Traa

Johan Traa zal in zijn rol als Partner binnen Finance & Technology Transformation veel samenwerken met Management Solutions, plus handvatten bieden aan de andere specialisten van Boer & Croon die opdrachtgevers ondersteunen bij hun finance- en IT-transformaties. Mede door verbeterde inzet van haar werknemers, procesoptimalisatie en het automatiseren middels de juiste technologieën zal dit gerealiseerd worden. Zo zal hij klanten bijstaan in bijvoorbeeld het opstellen van de juiste digitale strategie, verbeteren van financiële processen, management & KPI-rapportage en/of het inzetten van relevante nieuwe technologieën. Boer & Croon helpt haar klanten graag met het verbeteren van hun huidige onderneming, het ontdekken van nieuwe businessmodellen en met sturing richting hun digitale toekomst.

Boer & Croon heeft een Finance & Technology team dat door de markt gezien wordt als hecht, innovatief en volhardend, oftewel een ‘high-performing motivated’.

Opleiding: Informatic & Economics (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op