Associate Partner

Joey Clark

Joey Clark

Joey is een ervaren interimmanager die resultaten boekt op het snijvlak van strategie en operatie. Hij begon zijn carrière als Young Executive bij Boer & Croon waar hij kennis heeft kunnen maken met het interim- en adviesvak. Gedurende deze periode heeft Joey voor verschillende grote nationale en internationale organisaties transitie- en transformatietrajecten begeleid.

Daarnaast heeft Joey bij verschillende organisaties (lijn-)management functies vervuld. Daarbij heeft hij zich beziggehouden met de werkgebieden Finance, IT, HR, Marketing en Business Development.

Na een wereldreis van een jaar is Joey opnieuw gaan werken als zelfstandig interimmanager. In die rol heeft hij verschillende uitdagende trajecten begeleid op het gebied van strategie, transformatie- en programmamanagement. Vanwege zijn brede achtergrond in verschillende functiegebieden, en ervaring met het aansturen van organisaties en teams, is Joey uitstekend in staat om de impact van veranderingen goed te doorzien en organisaties daarin te begeleiden.

Zijn analytische aard maakt dat het vertrekpunt van zijn aanpak de harde en feitelijke kant van transformaties is. Hij geeft daarbij speciale aandacht aan de impact die deze op de mens en cultuur hebben. Door deze combinatie is Joey is staat om samen met zijn klanten te zorgen voor blijvende resultaten.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op