Young Executive

Joep van den Berkmortel

Al van jongs af aan heeft Joep affiniteit met techniek en productieprocessen. Vanuit verschillende onderdelen een totaalproduct maken en daadwerkelijk resultaat zien, is wat hem altijd heeft geïntrigeerd. Dit interesse heeft geleid tot het volgen van zijn bachelor Technische Bedrijfskunde. Na het behalen van zijn bachelor, wilde hij meer kennis vergaren over de externe omgeving van bedrijven. Aansluitend op zijn bachelor is hij daarom begonnen met de master Management of Innovation and Entrepreneurship in Milaan. De master heeft hem geleerd hoe bedrijven op operationeel, organisatorisch en financieel gebied kansen kunnen benutten. Al vanaf de middelbare school is Joep werkzaam geweest bij Flex Industries. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert interne logistieke oplossingen op het gebied van automatisering. In de ruim tien jaar dat hij hier werkzaam is geweest, heeft hij op vele processen binnen het bedrijf meegedraaid. Hierdoor is hij bekend geraakt met operationele, tactische en strategisch vraagstukken van een bedrijf.

In zijn vrije tijd gaat Joep graag motorrijden en hardlopen. Daarnaast is hij vorig jaar begonnen met kitesurfen. Verder heeft Joep een grote passie voor Italië. Deze passie heeft er uiteindelijk ook toe geleid dat hij zijn master in Milaan heeft gevolgd.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op