Young Executive

Job Lagewaard

Job Lagewaard

Resultaatgericht | Samenwerkingsgerichte focus | Innovatief | Nieuwsgierig | Proactief

Job heeft passie voor grote projecten. In zijn werk duikt hij snel diep in het onderwerp om zoveel mogelijk te leren en te begrijpen over elk probleem, en belangrijker nog, over de oplossingen die hij kan brengen. Zijn flexibiliteit in voortdurend veranderende situaties en zijn focus op het einddoel zijn een grote hulp tijdens zijn werk. Job onderscheidt zich door het tempo waarmee hij nieuwe informatie en vaardigheden opdoet, zijn vermogen om problemen vanuit verschillende hoeken te bekijken om creatieve oplossingen te vinden, en omdat hij nieuwsgierig is naar zowel het onderwerp als de mensen met wie hij werkt. Zijn evenwichtige werkstijl zorgt voor een doordacht en snel benadering om de beste resultaten te behalen.

In zijn vrije tijd houdt Job van de sportschool, zeilen, koken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Bachelor: International Bachelor Economics and Business Economics (Erasmus University Rotterdam )

Master: Data Science & Marketing Analytics (Erasmus University Rotterdam), en Financial Economics (Erasmus University Rotterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op