Young Executive

Jetske Redeker

Jetske Redeker

Resultaatgericht | Gestructureerd | Loyaal | Gepassioneerd | Flexibel

Jetske gaat graag de uitdaging aan. Ze is een teamspeler, enthousiast en leergierig en ze zet graag een extra stap om resultaat te behalen. Ze werkt gestructureerd en maakt altijd af waar ze aan is begonnen. Door haar flexibiliteit kan ze zich makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen en pakt ze snel dingen op. Ze zal altijd bijdragen aan een positieve werksfeer.

Tijdens haar studies aan de Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam heeft ze naast studeren een bestuursjaar gedaan en verschillende bijbanen gehad. Ze is erg geïnteresseerd in Latijns Amerikaanse politiek en heeft zich gespecialiseerd in de politiek en geschiedenis van Chili. In haar sportieve vrije tijd is ze drie keer per week op het hockeyveld te vinden en houdt ze ervan om ’s zomers te zeilen en ’s winters te snowboarden. Daarnaast houdt ze ervan om met vriendinnen af te spreken, nieuwe plekken te ontdekken, of rustig een serie te kijken of een goed boek te lezen op de bank.

Bachelor: International Studies (Universiteit Leiden)
Master: Latin America Studies (Universiteit Leiden) & International Public Management and Public Policy (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op