Associate Partner

Jessy Lamers

Jessy Lamers

Jessy Lamers is een doelgerichte COO met een technische/psychologische achtergrond en 15 jaar senior managementervaring in de defensie industrie (Thales), innovatie & onderzoek (NLR) en luchtvaart (Epcor, KLM).

Ze is specialist in het uitvoeren van organisatorische transformaties in complexe omgevingen. Bij Epcor heeft ze een productlijn opgestart en als directeur bij KLM voltooide Jessy een strategisch programma met 7 deelprojecten, waaronder een industriële verbouwing, een herontwerp van de business processen en een aantal logistieke innovaties. Verder richtte ze bij het Rode Kruis een afdeling op om de GGD’en in de coronapandemie te ondersteunen bij de bemensing van de test- en vaccinatiestraten.

Jessy’s kracht is de vertaling van strategie naar een doordachte, doelmatige uitvoering. De balans tussen actie ondernemen en kritische vragen stellen weet zij goed te vinden, waardoor haar hele team lean werkt. Ze verliest nooit het resultaat uit oog – en weet de mensen om zich heen daarin mee te nemen.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op