Associate Partner

Jerome Teerlink

Jerome Teerlink

Jerome Teerlink is Associate Partner Healthcare bij Boer & Croon sinds juni 2021. Als doorgewinterde Interim Manager heeft hij 25 jaar ervaring met het vlot trekken van een grote verscheidenheid aan zorgorganisaties in de curatieve gezondheidszorg.

Juist omdat Jerome van huis uit basisarts is (niet meer praktiserend) en bedrijfskunde heeft gestudeerd, weet hij zeer effectief om te gaan met managementvraagstukken op het raakvlak van organisatie en professionals. Door zijn energie en vitaliteit weet hij telkens weer organisaties in beweging te krijgen.

Samen met opdrachtgevers de juiste richting inslaan, op basis van een gedegen analyse gecombineerd met intuïtie beschouwt hij als de belangrijkste opgave.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op