Associate Partner

Jean-Paul Harteman

Jean-Paul Harteman

Jean-Paul Harteman is een pragmatische verandermanager, gespecialiseerd in productie- en handelsbedrijven. Hij heeft brede en internationale werkervaring in supply chain, sales- en productiemanagement en business development. Hij wordt veel gevraagd voor reorganisaties, herstructureringen, optimalisaties, turn-around management, leveranciersmanagement, stroomlijning van business units of productaanbod, kostprijsverlagingen en levertijdreductie.

Jean-Paul is een strategisch denker met een hands-on mentaliteit, een goed oog voor culturele verschillen en de menselijke maat. Hij geeft richting en inspireert anderen om gezamenlijk succes te behalen. Zo levert hij altijd een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Opleiding: Technische Bedrijfskunde / Economie (Universiteit Eindhoven)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op