Sluit

Managing Partner

Jaap Heeringa

Jaap Heeringa

Jaap Heeringa is Managing Partner van Boer & Croon. Als één van de vier directieleden is hij verantwoordelijk voor het commerciële reilen en zeilen van het bedrijf. Jaap heeft ruime ervaring in professionele dienstverlening. Hij heeft carrière gemaakt bij KPMG, waar hij voornamelijk beursgenoteerde corporates bediende.

Later heeft Jaap geruime tijd voor de Raad van Bestuur van KPMG Nederland gewerkt. In 2014/15 heeft hij in Denemarken samen met een projectteam een nieuw kantoor in Kopenhagen opgestart. Als geboren ondernemer miste hij echter de dynamiek en het klantcontact. Hij voelt zich beter in een positie waarin hij ergens binnen komt en direct zaken op kan pakken.

Een overstap naar Boer & Croon lag daarom voor de hand, omdat het credo “We get it done” al gelijk na het eerste klantcontact in de praktijk wordt gebracht. Jaap wil zich blijven ontwikkelen en uitdagen, en dat verwacht hij van iedereen bij Boer & Croon.

Opleiding: Nyenrode (bachelor); VU (bedrijfskunde); Harvard Business School, IMD Business School, INSEAD (business administration)