Director Operations

Iris Hameetman

Iris Hameetman

Director Operations Boer & Croon, heeft gedurende haar internationale loopbaan geleerd dat successen alleen kunnen worden behaald als er voldoende aandacht is voor de mens in het proces. Als de focus alleen bij de technische implementatie ligt, is deze gedoemd om te mislukken. Proces en mens behoren met elkaar in balans te zijn. Iris heeft een glasheldere en doelgerichte stijl van leidinggeven, met een scherp oog voor het gedrag van mensen. Hierdoor weet zij keer op keer het gewenste resultaat te behalen of te overtreffen. Zowel bij klanten en binnen haar eigen team.

Na 4 jaar voor Valcon (voorheen First Consulting) klanten te hebben begeleid op het snijvlak van IT en business, heeft zij gewerkt voor EFESO Consulting, waarvan 5 jaar in Amerika. Voornamelijk voor grote (Fortune 500) klanten uit Manufacturing/Industrie heeft zij operational excellence gebracht, succesvolle digitalisering en transformaties begeleid en bedrijfsresultaten helpen optimaliseren.

Naast haar werk houdt Iris erg van reizen (de teller staat op 50 landen), dansen, zeilen en kunst.

Opleiding: International Business, Strategic Management (Universiteit Tilburg)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op