Manager Healthcare

Inge Schenk

Inge Schenk

Creatief | Analytisch | Gedreven | Verbindend | Technisch​

Een toekomstbestendige zorg: Daar gelooft Inge in. Een zorgsector waarin slim en transparant gewerkt wordt, het aanbod van zorg de vraag aankan, en een personeelstekort verleden tijd is. Met een open houding, creatieve ideeën en een passie voor technologie/slim werken vindt Inge de perfect passende oplossing in elke situatie samen met de klant. Omdat ze georganiseerd is en flexibel schakelt met haar team en stakeholders, maakt en realiseert ze ook plannen om deze oplossing uit te voeren.​

Buiten werk is Inge het liefst op de dansvloer van een salsa-café te vinden of loopt ze hard langs de highlights van Rotterdam.

Bachelor: International Business Administration
Master: Business Information Management

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op