Werkstudent Finance & Technology

Hidde Dullaert

Hidde heeft met succes zijn Bachelor in Economics and Business Economics afgerond en is momenteel bezig met het voltooien van zijn Master in Finance. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed en verschillende bijbanen gehad. Zo heeft hij bij De Kleine Consultant (DKC) gewerkt als Strategy Consultant en later als Finance & Extern Director. Hidde is gepassioneerd over het uitvoeren van grondige analyses, het geven van doordacht advies en het onderhouden van klantrelaties.

Bovendien heeft Hidde als voorzitter van een financiële commissie zich beziggehouden met innovatie, acquisitie en het organiseren van evenementen. Als werkstudent Finance & Technology is Hidde vastbesloten om zijn consultancyvaardigheden verder te ontwikkelen en is hij enthousiast over de mogelijkheid om impact te maken op real-life projecten.

In zijn vrije tijd geniet Hidde van koken en blijft hij actief door regelmatig te sporten, waarbij hij vaak te vinden is op de tennis- en padelbaan.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op