Sluit

Associate Partner

Harm Winkeler

Harm Winkeler

Harm is een ervaren verandermanager op het snijvlak van strategie en uitvoering. De afgelopen dertig jaar heeft hij in binnen-en buitenland gewerkt bij bedrijven in transport & logistiek en afval & recycling, waaronder DB Cargo Nederland, Air France-KLM-Martinair Cargo, HES Bulk Terminal Amsterdam en ACV-groep. Hier is hij vanuit een leidinggevende positie betrokken geweest bij meerdere grote veranderingen waarbij hij tegelijkertijd verantwoordelijk was voor de lopende business en de financiële resultaten. Met deze ervaringen focust hij zich nu als interim-manager op vervangings- en/of veranderklussen.

Harm voelt zich het meest thuis in omgevingen waar je het product kan zien, voelen of ruiken. Zowel intern als extern beweegt hij zich daarbij makkelijk op verschillende niveaus; van aandeelhouders tot RvC’s, van senior management tot de werkvloer. Dit alles met een gezonde portie werklust en durf om soms lastige keuzes te maken.

Na werktijd is Harm een fanatiek sporter (tennis, padel, wielrennen en zwemmen). Ook ontspant hij zich graag met een goed boek in zijn vakantiehuis aan de Catalaanse kust.

Opleiding: 
Economie (Erasmus Universiteit)