Young Executive

Harm Derks

Harm Derks

Harm is sinds augustus 2021 Young Executive bij Boer & Croon. Harm werkte hiervoor tweeëneenhalf jaar voor een business consultancy bedrijf, waarvan anderhalf jaar in Parijs. Daar was hij verantwoordelijk voor de begeleiding van Nederlandse bedrijven bij de toetreding tot de Franse markt alsook Zuid-Europese en Latijns-Amerikaanse markten. Daarnaast stuurde hij het projectteam aan dat verantwoordelijk was voor het lokale programma van een Nederlandse handelsmissie naar Parijs onder leiding van minister van Medische Zorg en Sport Bruno Bruins.

Harm studeerde International Studies in Leiden, met een uitstapje van een half jaar bij een Chileense universiteit. Omdat hij zich meer wilde focussen op de relatie tussen bedrijfsvoering en duurzaamheid, heeft hij in Rotterdam de master Global Business & Sustainability gedaan.
Harm is pragmatisch ingesteld en voelt zich erg aangesproken door de aanpak van Boer & Croon om snel te analyseren en direct verandering te brengen.

Harm is sportief ingesteld en heeft de marathons van Parijs en Rotterdam op zijn palmares.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op