Sluit

Partner Supply Chain & Operations, People Excellence

Haico Spijkerboer

Haico Spijkerboer

Haico is partner bij Boer & Croon en richt zich op het invullen van zowel vaste als interim posities op bestuurlijk, toezichthoudend en senior management niveau. Hij studeerde Economie aan de UvA en behaalde tijdens zijn werk ook nog een Master in Transport & Logistics aan de TiasNimbas Business School. Na zijn internationale logistieke carrière bij onder meer TNT Express en het huidige CEVA Logistics, heeft Haico zich vanuit Boer & Croon voornamelijk toegelegd op strategische en bedrijfskritische uitdagingen in de industrie, handel en logistieke sector. Dat doet hij bij zowel familiebedrijven als bij de bekende corporates.

Haico is bij Boer & Croon eindverantwoordelijke voor de praktijk Supply Chain, Operations & People Excellence. Als bestuurslid bij VNO-NCW MRA is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles mobiliteit en arbeidsmarkt.

Haico in zijn aanpak verbindend, pragmatisch en resultaatgericht. Hij is gericht op duurzame relaties – zowel met klanten als kandidaten – en haalt voldoening uit een goed gesprek en het leggen van verrassende en succesvolle verbindingen tussen bedrijven en de mensen.

Opleiding:
Master in Economie (Universiteit van Amsterdam)
Master in Transport & Logistics (TIAS School for Business and Society)