Partner | Operations & People Excellence Solution

Haico Spijkerboer

Haico Spijkerboer

Haico is partner bij Boer & Croon Management en richt zich op het invullen van zowel vaste als interim posities op bestuurlijk, toezichthoudend en senior management niveau. Hij studeerde Economie aan de UvA en behaalde tijdens zijn werk een Master in Transport & Logistics aan de TiasNimbas Business School. Na zijn internationale logistieke carrière bij onder meer TNT Express en het huidige CEVA Logistics, heeft Haico vanuit Boer & Croon voornamelijk toegelegd op de ontwikkelingen en organisatievraagstukken binnen de logistieke sector. Dat doet hij bij zowel familiebedrijven als de bekende corporates.

Haico is daarnaast ook actief in aanpalende werelden zoals de maritieme sector, het openbaar vervoer en de handel & (maak)industrie. Haico is in zijn aanpak verbindend, pragmatisch en resultaatgericht. Hij is gericht op duurzame relaties – zowel met klanten als kandidaten – en haalt voldoening uit een goed gesprek en het leggen van verrassende en succesvolle verbindingen tussen bedrijven en de mensen.

Opleiding: Bachelor Economie (Universiteit van Amsterdam) en Master in Transport & Logistics (TIAS School for Business and Society)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op