COO

Gwendolyn Rutten

Gwendolyn Rutten

Vanaf 1 januari versterkt Gwendolyn Rutten Boer & Croon als COO. Ze is ondertussen al bijna 30 jaar actief in de directie en het management van diverse organisaties, waaronder Apple, Heineken, Politieacademie, ROC Doetinchem en Cap Gemini.

Haar grootste uitdaging zat in opdrachten waar een DGA bij betrokken was. Doordat de eigenaren van de organisatie emotioneler betrokken zijn, heeft dat impact op het acteren van de professional. Daarbij zag zij vooral kansen om nauw samen te werken en toch voldoende in distantie te blijven kijken.

Nu is Boer & Croon een logische vervolgstap voor haar. Al haar ervaringen en de kennis die ze heeft opgedaan komen hier bij elkaar. Gwendolyn vind de trajecten die gaat over de disbalans in de driehoek beheersing/controle, ondernemerschap en de zorg voor mensen het meest interessant. Volgens haar is het vinden van de juiste balans cruciaal om succesvol te kunnen zijn. De inhoud van die vraagstukken is niet wat het werk voor haar uitdagend maakt. Het is juist de omgevingsdynamiek die het complex kan maken, zoals een lastige relatie met collega’s, te laat leverende externen of leveranciers, etc…

Naast haar werk geniet Gwendolyn van de nodige huis-, tuin-, en keukenactiviteiten en sport ze graag.

Opleidingen: Bachelor of science, coach; Alba Academie en Business Communication; RUG

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op