Young Executive

Guusje Elsen

Guusje Elsen

Enthousiast | Doelgericht | Gepassioneerd | Flexibel

Guusje heeft door haar ervaring als junior adviseur bij verschillende verpleeghuizen de zorg van dichtbij mee mogen maken. Hier heeft ze een hart gekregen voor de gezondheidszorg. Met haar nieuwsgierige aard zorgt zij ervoor dat er tot de kern van een probleem wordt gekomen. Door Guusje haar enthousiasme, oog voor de mens en overtuigende kracht kan ze iedereen om zich heen mee krijgen. Ze haalt energie uit nieuwe omgevingen en pak snel dingen op.

Naast werk geniet Guusje van de afwisseling van een breed scala aan sporten zoals rennen, racefietsen, pilates, maar is ook in voor een competitief potje kaarten of een wandeling door de natuur.

Bachelor: Media Studies
Master: Theology and Religious Studies – Media specialization

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op