Manager Operations

Guus Nering Bögel

Guus Nering Bögel

Guus is manager Operations bij Boer & Croon, studeerde Technische Bedrijfskunde in Groningen. Hij is een verbinder en kan mensen uit verschillende delen van een organisatie te enthousiasmeren en activeren. Guus staat bekend als analytisch, creatief en resultaatgericht: een sterke ‘probleemoplosser’. Door goed te luisteren komt hij snel tot begripvolle samenwerking, van de productievloer tot aan de directie.

Voordat hij de overstap maakte naar Boer & Croon heeft hij 6 jaar gewerkt als projectleider en verbeterconsultant bij Tata Steel in IJmuiden. Daar heeft hij gewerkt hij aan uiteenlopende projecten in onder andere logistiek, supply chain/S&OP, onderhoud- en staffuncties als HSSE en HR. Vanuit zijn studie-achtergrond heeft hij affiniteit met techniek en technische bedrijfskundige vraagstukken.

In zijn vrije tijd is hij regelmatig op een racefiets te vinden of doet hij aan kitesurfen.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op