Senior Manager Finance & Technology

Gert-Jan Kievit

Gert-Jan Kievit

Gert-Jan Kievit is Senior Manager Finance & Technology. Eerder werkte hij 15 jaar bij ConQuaestor en heeft daar teams en professionals aangestuurd. Ook heeft hij diverse Senior Business Control rollen vervuld bij grote internationale en nationale klanten. Naast het werk studeerde hij voor zijn master in Accounting, Auditing & Control en zijn Executive Master in Finance & Control (Register Controller) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Gert-Jan gaat zich richten op Finance Interim Management van Business controllers & Financial Controllers net onder CFO level. Want hoe kun je een CFO beter helpen dan hem een goede rechterhand en team te geven? Dus zoek je professionals voor de rol van Senior Business Controller, Group Controller, FP&A Specialist of Financial Controller, laat het hem weten!

Gert-Jan woont met zijn gezin in Ouddorp. Naast zijn werk vindt hij veel dingen leuk, sporten, familie & vrienden, reizen, films en muziek en is ook altijd in voor een feestje.

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op