Manager Public

Freya Dirix

Freya Dirix

Vanuit inzicht en analyse naar een gedragen resultaat.

Freya Dirix is Manager bij Boer & Croon. Zij is al enkele jaren actief als adviseur in de publieke sector en heeft al meerdere teams begeleid in complexe situaties.

Haar mensenkennis en vermogen om mensen en teams te doorgronden maakt haar uniek. Door haar natuurlijk leiderschap en teamwork is zij in staat om mensen mee te krijgen in veranderingen. Bovendien heeft zij een observerend karakter waarmee zij zich snel zaken eigen weet te maken en overzicht krijgt.

Naast haar werk haalt Freya plezier uit hardlopen en tuinieren. Ze trekt graag de natuur in en heeft een liefde voor de bergen.

Bachelor: Psychology and Neuroscience
Master: Work- and Organizational Psychology
Post-Master: Psychologie van organisatieverandering

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op