Manager Strategy & Transformation

Frédérique van Helsdingen

Frédérique van Helsdingen

Resultaatgericht | Verbindend | Enthousiast | Analytisch | Georganiseerd

Kenmerkend aan Frédérique is haar hartelijkheid en positiviteit. Ze beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, visie, flexibiliteit, creativiteit en aanstekelijke energie. Ze is een self-starter met een scherp oog voor kansen en een sterke drive om duidelijke resultaten te behalen. Ze heeft het vermogen om te verbinden met alle niveaus binnen een organisatie en een gemeenschappelijk doel en cultuur vast te stellen. Door haar enthousiasme en loyaliteit weet ze mensen te bewegen en motiveren.

Wanneer Frédérique niet aan het werk is, besteed zij haar tijd graag aan wandelingen door Amsterdam, verschillende sporten en uitgebreid koken - en als het even kan reist zij het liefst met haar camera over de wereld.

Master: Corporate Law: Law, Markets & Behavior
Bachelor: Recht & Bedrijfswetenschappen

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op