Business Manager Healthcare

Francijn Steffelaar

Francijn Steffelaar

Francijn is business manager bij Boer & Croon. Zij is actief op het vlak van interim-management en executive search, waarbij zij zich richt op de bemiddeling van kandidaten op directie-, bestuurlijk- en toezichthoudend niveau binnen de zorg. Zij is erg bedreven in het actief benaderen van kandidaten uit eigen netwerk en via verschillende (online) media. Op deze manier worden kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe positie en haalt zij de beste kandidaten uit de markt.

Voordat Francijn bij Boer & Croon is gestart werkte zij lange tijd bij FunktieMediair. Eerst in de functie van recruiter en later als consultant Recruitment & Interim, waarbij zij zich richtte op de bemiddeling van kandidaten in management- en staffuncties binnen de zorg.

Opleiding: Human Resource Management, HU

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op