Sluit

Young Executive

Fleur Linders

Fleur Linders
 

is 1 juni 2023 begonnen als Young Executive bij Boer & Croon. Al van jongs af aan heeft Fleur affiniteit met het gedrag van de mens, en dus paste de studie Psychologie perfect bij haar. In onder andere een bestuursjaar bij haar vereniging en een stage bij Deloitte deed zij praktijkervaring op in organisatiestructuren en het gedrag van de mens binnen bedrijven. Ze volgde de master Social & Organizational Psychology om hier meer over te leren. Door de combinatie van theoretische kennis, praktijkervaring, én flink wat levenservaring is Fleur ervan overtuigd dat het beste resultaat behaald kan worden door kritisch denken en de juiste vragen stellen, mét oprechte aandacht voor de mens.

Fleur is enthousiast, gedreven en zelfstandig en gaat het liefst met een team samen de uitdaging aan om problemen op te lossen en verandering te creëren. Ze werkt graag gestructureerd en houdt zo het overzicht in complexe en onverwachte situaties. Ze vindt contact maken met de mensen om haar heen erg belangrijk en is een echte verbinder.

In haar vrije tijd is ze graag buiten. Door het jaar heen hardlopend of op de racefiets, in de zomer het liefst wandelend of fietsend door de Alpen. Ook bezoekt ze graag musea en spendeert ze veel tijd met haar familie en vrienden.

Bachelor: Psychologie, Leiden Universiteit
Master: Social & Organizational Psychology, Leiden Universiteit