Director Healthcare

Fiona Suwandy

Fiona Suwandy

Als director Healthcare wil Fiona haar passies voor de zorg, de mens en oplossingsgericht denken én doen inzetten om de steeds urgentere zorgtransformatie te realiseren.

Fiona is opgeleid tot basisarts. Tijdens de coschappen ontstond haar fascinatie voor de organisatie van zorg. Waar studiegenoten steeds meer een passie vonden in een specifiek specialisme, groeide haar interesse om de zorg juist breder te begrijpen. Na haar studie deed zij een Management Traineeship in het AMC. Om de hardere skills van strategy consultancy te leren en haar horizon te verbreden, maakte zij daarna de stap naar AT Kearney. Hierna keerde zij terug naar de zorgsector om als consultant bij Vintura te werken aan strategische vraagstukken. Bij Boer & Croon zet Fiona zich in om de zorg van binnenuit te versterken: vanuit een interim management rol en in het verder uitbouwen van de Healthcare Solution.

Ook buiten werktijd geniet Fiona van het nieuwe ontdekken in grote en kleine avonturen: een verre reis of gewoon naar buiten lopen en zien wat de dag brengt.

Opleiding: Geneeskunde (Universiteit Utrecht)

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op