Sluit

Director Business Unit Young Executive

Eva den Hartog

Eva den Hartog

Na haar studie Strategic Human Resource Management werkte Eva de Hartog bij ABN AMRO. Hierna is ze de Transformatie en Programmamanagement Solution bij Boer & Croon komen versterken. Eva is een generalist en heeft haar werk lange tijd gecombineerd met topsport: zij speelde hockey als aanvoerster van Dames 1 van Huizen (hoofdklasse). Veel elementen van de topsport neemt ze mee naar het bedrijfsleven en andersom. Bij beiden heb je doorzettingsvermogen, discipline en resultaatgerichtheid nodig. Hockey is een teamsport, dus het draait om het gezamenlijk bereiken van resultaten.

De afgelopen jaren heeft Eva verschillende Strategy & Transformation programma's mogen begeleiden, in diverse sectoren bij diverse klanten. Daarnaast heeft ze leidinggevende ervaring met commerciele affiniteit. In haar huidige rol als Director bij Boer & Croon is zij verantwoordelijk voor de Young Exectuvies Business Unit. 

Eva sport nog steeds veel en houdt daarnaast van gezellig koken met vrienden en vindt het heerlijk om na een drukke werkdag met haar gezin door haar woonplaats Utrecht te wandelen en een kroegje binnen te lopen. Ze zet zich graag in voor SchuldenlabNL, een stichting die streeft naar een schuldenzorgvrij Nederland. Daarnaast begeleidt ze vanuit een commissie ook een topsportteam en topsporters bij hun transitie naar een baan of helpt ze om hun sport met werk te combineren.

Opleiding: Strategic Human Resource Management (Universiteit Utrecht)