Sluit

Working student at Solution Supply Chain and Operations

Eva Baltus

Eva Baltus

Eva is werkstudent bij de Solution Supply Chain en Operations bij Boer & Croon. Ze heeft de bachelor internationale politiek afgerond en zit nu in de laatste fase van haar Master Business Administration. Ze is geïnteresseerd in het oplossen van politieke en operationele vraagstukken. Ook houdt zij zich graag bezig met Sustainable development en daarom schrijft zij momenteel haar scriptie over dit onderwerp. Naast haar studie zet Eva zich graag in voor het goede doel, zo heeft zij zich ingezet voor vrouwen in Afrika en mensen die in armoede leven in de Balkan landen.

Doormiddel van het werkstudentschap bij Boer & Croon hoopt Eva zich op professioneel en persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen. Eva is nieuwsgierig, proactief en houdt van een uitdaging. Boer & Croon biedt daarom de perfecte kans om te ontwikkelen en veel te leren.

In haar vrije tijd houdt Eva ervan om op de tennisbaan te staan of een rondje hard te lopen door Amsterdam. Daarnaast pakt zij het liefste haar backpack om de wereld over te reizen en nieuwe landen te ontdekken.

Bachelor: Internationale Politiek (Universiteit Leiden)
Master: International Management of Business and Trade (Universiteit van Amsterdam)