Sluit

Associate Partner

Esther Donders

Esther Donders

Problemen zijn er om opgelost te worden, zo zou je de grondhouding van Esther kunnen omschrijven. Daarvoor is het essentieel dat je een visie hebt en deze ook uitstraalt, want alleen zo krijg je mensen en organisaties in beweging. Begrip tonen voor de pijnpunten die met verandering gepaard gaan, maar niet bang zijn voor weerstand. Transformatie is altijd een zaak van lange adem.

Esther Donders is Associate Partner en heeft ruime ervaring in verschillende (internationale) rollen binnen diverse sectoren (Bouw, Infra, IT, Retail en Finance) en met interim-management. Rode draad in haar carrière zijn transities, transformaties en crisismanagement. Met haar aanstekelijke energie inspireert ze de mensen om haar heen, zet ze visie om in strategie en implementeert deze vervolgens. “Get it done” is haar op het lijf geschreven. Esther houdt van actieve (fiets)vakanties, lekker eten met vrienden en familie en is Spaans aan het leren.

Opleiding: Nederlands Recht (Universiteit Utrecht, Erasmus Universiteit); Executive Programma voor Commissarissen en Toezichthouders (Erasmus Universiteit).
Esther is gecertificeerd coach en trainer.