Young Executive

Emily de Vries

Emily de Vries

Verbindend | Doorzetter | Sociaal | Leergierig | Doelgericht

Emily is sinds mei 2022 werkzaam als Young Executive bij Boer & Croon. Emily heeft een diverse studie achtergrond en is bekend met verschillende onderwerpen als marketing, communicatie, Asian business & markets, (business) cultures, change management en international business. Haar passie voor culturen en wereldwijde markten is ontstaan toen ze in Tokyo woonde voor haar studie. Na het afronden van haar master is Emily werkzaam geweest bij een van de Nederlandse grootbanken op de afdelingen Customer Due Dilligence en Exit. Hierdoor heeft ze ook ervaring in het finance domein.

Mensen met elkaar verbinden en relaties opbouwen met stakeholders komt als een tweede natuur voor Emily, ze is een enthousiaste teamspeler. Ze wil overal het uiterste uit halen en is er goed in mensen te motiveren naar het behalen van een gezamenlijk doel. Door haar helikopterview verliest ze niet snel doelen uit het oog en heeft ze het vermogen een duidelijke visie te creeren. Door haar brede interesse is hetgeen wat Emily het meest drijft en motiveert het leren van nieuwe dingen. Een andere motivator is het werken in een dynamisch en inspirerend team. Emily springt graag in het diepe en verlegt haar grenzen.

In haar vrije tijd houdt Emily van haar tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ook doet ze fanatiek aan yoga en is met regelmaat op de golfbaan te vinden. Ten slotte houdt ze er van om nieuwe plekken te ontdekken binnen én buiten Nederland.

Bachelor: Marketing & Communicatie (The New School), verdieping Asian Business & Markets (United International Business Schools).
Master: International Business & Management (Vrije Universiteit).

Sluit

Sluit

Team

Iedereen bij Boer & Croon beschikt over een gezonde dosis organisatiekennis en is sociaal vaardig. Proactief, interactief en verbindend. Ook binnen Boer & Croon hebben we oog voor elkaar. We zijn open, vriendelijk en betrokken. We zijn een mix van bewezen ervaring en bevlogen toptalent: je ideale sparringpartner in zaken, maar ook echte sociale gangmakers. We houden van uitdagende vraagstukken, maar ook van een feestje.

Filter op